Aller à la barre d’outils

TRACKSTAR 80AMP

Accueil Forums Technique Electronique TRACKSTAR 80AMP TRACKSTAR 80AMP

#21131
benoit coppin
Participant

Bonjour Dourak,

Pour avoir aider un ami à programmer son Trackstar 80AMP qu’il venait de recevoir le week end dernier, je pense savoir ce que c’est …

vario ne voulait pas se programmer et donnait rien du tout sauf les 3 les qui clignotaient ….

en cherchant sur le net, j’ai lu que ça venait d’un problème du cable sensor ….

Dans notre cas, mon pote avait installé un vieux moteur, quand on l’a changé ça tout de suite fonctionné.

vérifie si ton cable sensor est bien branché ou nettoie (à sec) les prises variateur et moteur ou change de cable ….

texte en anglais sur mes trouvailles :

I had the same problem, too: all three LEDs continuously flashing. Tried everything, nothing worked. No throttle, no calibration. It nearly drove me to insanity. Somewhere else I read that this indicates sensor problems with the motor. So I measured the sensor cable and found out that one pin was not conducting properly. The wire was crimped without being stripped! Wonderful *-) After fiddling the pin out of the housing, I widened the crimp connection, stripped the cable, soldered it to the pin and plugged the pin back into the housing. Then everything worked fine and calibration was possible as described in the manual (pressing set button, power on …*). So maybe the ESC is all right and you should have a look at the sensor connection resp. the motor. Good luck in finding the bug :-)